Herstellingen en onderhoud van polyester

Een ongeval is vlug gebeurd. Wie heeft het nog niet meegemaakt dat de stroming, hevige rukwind,  enz u parten speelt bij het aan- of afmeren en schutten in sluizen. Ondanks de heel sterke eigenschappen van polyester is een scheur of beschadiging aan de gelcoat vaak het gevolg bij een aanvaring of verkeerd maneuver. Tevens doen wij ook herstellingen aan allerhande polyester stukken.

Polyester is onderhevig aan uv licht komend van de zon. Hierdoor ziet uw vaartuig er na enkele jaren er bijlange niet meer zo goed uit. Dit kan vermeden worden door een regelmaat te brengen in de onderhoud van de gelcoat. Wij kunnen uw boot er weer goed doen uitzien. Ook bij de verkoop van uw boot zal een glanzend vaartuig meer opbrengen en sneller verkocht worden dan een matte boot. Dus de kostprijs van dit werk zal zich snel terugverdienen.

Bekijk onderstaande foto’s om een beeld te krijgen van welke herstellingen onder andere mogelijk zijn. Voor eventuele vragen of offertes gelieve de contact pagina in te vullen of te bellen op gsm 0471/82 61 60

Herstellingen in beeld